COACH NODIG?

Regio: Amersfoort – Apeldoorn,
 Nijkerk, Harderwijk – Barneveld

TRANSPARANTIE ALS VERBINDINGSKRACHT

VOOR VERSTANDIGE MENSEN DIE HUN GEVOELENS PRODUCTIEVER IN WILLEN ZETTEN

Kennismaking met Ton Jacobs

Iets wat kleurloos transparant is, zie je niet. Dat blijft ongezien.

Niet zelden geldt dat voor gevoelens en emoties.
Door het ongeziene te kleuren, een vorm te geven, het in een kader te plaatsen of er woorden aan toe te kennen haal je het uit de anonimiteit. Daarna heb je de keuze om je ermee te verbinden.
Wanneer ik het onzichtbare voor iemand zichtbaar mag maken, wordt ontrafeld wat hen vasthoudt in oude patronen. Dat inzicht creëert rust en overzicht waardoor je leert waar je grenzen liggen en je persoonlijk leiderschap gaat (her)vinden.

Daardoor groeit je zelfvertrouwen en ga je (weer) stralen.

Mijn naam is Ton Jacobs (1960) en ik begeleid verstandige mensen die hun emoties effectief in willen zetten vanuit mijn visie: maak verbinding met het ongeziene in jezelf door liefdevol en volledig voor jezelf te kiezen; daardoor kun je beter met anderen zijn.

Van nature ben ik krachtig in het ontdooien van mijn omgeving en het brengen van beweging in dat wat stil is gevallen en onhoorbaar om aandacht schreeuwt. In de rol van trainer of coach begeleid ik organisaties waarbij ik inzet op het naar boven halen van de liefde. De verbinding tussen mens en de organisatie wordt daardoor gelegd met als gevolg dat plezier, prestatie en het resultaat verhoogt.

Wat heb ik te bieden?

Expertise in het begeleiden van high performance professionals

Vol passie mensen in verbinding brengen met zichzelf en elkaar binnen teams

> 35 jaar ervaring in IT-, Tech- en overheidsomgevingen

20220331 Ton Jacobs (31 van 55)
Freative Fotografie


Typisch Ton

Ik doe wat ik zeg en zeg wat ik doe. Die betrouwbaarheid gecombineerd met een hoog analytisch vermogen en door met mijn hart te luisteren, maakt dat ik eerlijk en snel ’to the point’ kom. In mijn praktijk wordt in korte tijd het vertrouwen opgebouwd waardoor snel ‘de vinger op de zere plek’ gelegd kan worden. In het algemeen zijn daardoor minder sessies nodig. Dat is zeker geen doel op zich, zorgvuldigheid staat voorop.

De praktijk biedt een rustige en veilige bedding. Je hoeft je nergens voor te schamen: alles mag er zijn. Vertrouwelijkheid en zorgvuldigheid staan bij mij voorop.
Je leert op een eerlijke manier naar jezelf te kijken en te begrijpen waarom je het gedrag vertoont waar je eigenlijk wat mee wil, of vanaf wil komen. Zo wordt dat wat je als onhebbelijk aan jezelf vindt of dat wat je van jezelf hebt veroordeeld, beter verteerbaar en acceptabel. De weg om te gaan oefenen met ander gedrag wordt daardoor begaanbaar. Ik ondersteun je bij het wegnemen van restricties in mogelijkheden voor zover deze niet fysiek zijn of in het DNA zijn vastgelegd.

Mijn vaardigheden liggen op het gebied van NLP, systemisch werk en Transactionele Analyse. Daarnaast heb ik een grote dosis werkervaring in verschillende en uiteenlopende organisaties en hun ontwikkeling.

Wat betekent Qwersu?

De naam Qwersu is zorgvuldig gekozen. Qwersu is een verbastering van het woord ‘Gwersu’. In oud Keltisch betekent dit ‘de lessen die leerlingen tot Druïden vormden. De lessen zijn gericht op persoonlijke groei die geplaatst wordt binnen een context van kennis van de natuur van binnenuit. Respect voor de Aarde, verbinding met de natuur, heling, het leven als een reis, de wereld van het onderbewuste, zelfontwikkeling en magie spelen in de ‘Gwersu’ een centrale rol. Qwersu is hier een verbastering van, niet in de laatste plaats met een knipoog naar de eerste tekens van een toetsenbord om de verbinding te maken met mijn vakgenoten in de IT-wereld. De lessen die ik op mijn levenspad heb mogen leren zet ik graag in op plekken waar de verbinding tussen mensen onderling hersteld mag worden.

Dit zeggen anderen over mij

Angelique

Vanwege faalangstklachten ben ik bij Ton gekomen. Vanaf het begin voelde ik mij al op mijn gemak en voelde ik mij vrij om alles te zeggen waarmee ik zat. Elke sessie die ik had met Ton had, zaten vol inzichten, medeleven en huiswerk/tips waarmee ik aan de slag kon. Ondanks ons leeftijdsverschil (ik ben 26 jaar) kon Ton zich goed inleven in mijn leven en dat maakt ons contact erg fijn. Mijn faalangstklachten zijn verminderd/weg. Ik had niet verwacht dat mijn faalangstklachten zo zouden afnemen. Als je hulp zoekt, aarzel niet en maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek met Ton!
Angelique
Angelique

Jasper

Een prima coach! Ton weet op een prettige wijze inzicht te geven in jezelf en verliest hierbij niet de belangrijkheid van de context uit het oog. In de tijd dat hij mij coachte ervaarde ik hem als een warm , empathisch en professioneel persoon. Hij weet hoe hij de juiste vragen moet stellen om je (terug) in je kracht te zetten. Onze gesprekken hebben ervoor gezorgd dat ik niet alleen een stuk lekkerder in mijn vel zit, maar ook meer rust ervaar op de werkvloer en daarbuiten.
Jasper
Jasper
joseph-frank-XGC_1eH_ZGI-unsplash


Leg eenvoudig de verbinding

STAP 1: NEEM CONTACT OP

Bel Ton op 0️⃣6️⃣ 2️⃣5️⃣0️⃣2️⃣4️⃣6️⃣0️⃣7️⃣ of stuur een bericht via het contactformulier

STAP 2: PLAN MAKEN

In de intake gaan we in op jouw situatie, bespreken we wat je wensen zijn en maken we samen een plan

STAP 3: GROEI IN ZELFVERTROUWEN

Het verbinden is al begonnen bij het zetten van de eerste stap. Tijdens de coaching groei je in zelfvertrouwen en kracht zodat je persoonlijk leiderschap gaat nemen.

Qwersu

Coach voor HBO(+) Professionals

Ton Jacobs
Selhorstweg 1
3841 GE Harderwijk

0️⃣6️⃣ 2️⃣5️⃣0️⃣2️⃣4️⃣6️⃣0️⃣7️⃣
info@qwersu.nl

Qwersu werkt landelijk voor diverse opdrachtgevers en is gevestigd in Harderwijk
regio Amersfoort, Apeldoorn, Nunspeet, Putten, Ermelo, Harderwijk, Nijkerk, Barneveld.